Patiserie

aromă gel, brânză, drojdie, făină tip 480, griș, mac, margarină, ouă, sare, stafide, ulei, zahăr tos
blat spongios, vișine
blat spongios, gem de măr
aromă gel, drojdie, făină tip 480, margarină, gem de caise, ulei, zahăr tos
aluat danez, umplutură de brânză de vaci cu stafide, zahăr farin
aluat danez, umplutură de brânză de vaci, zahăr farin
aluat dospit, brânză dulce, ou, zahăr
făină, drojdie, sare, zahăr, arome, margarină, ulei, umplutură de vișine
aromă gel, drojdie, făină tip 480, mac, margarină, sare, susan, ulei, umplutură de caise, zahăr tos
aluat danez, umplutură de telemea de vacă, ou
aluat dospit, umplutură de brânză de vaci, stafide, ou, zahăr farin
blat cu vișine și cacao, zahăr farin
aluat fraged, cremă de ciocolată, glazură de ciocolată
ouă, margarină, făină, zahăr, lapte, amidon, ciocolată, frișcă, arome
făină, drojdie, sare, zahăr diamant, ulei, zahăr pudră, arome, vanilie, frișcă
aluat dospit, umplutură de nucă, ou, zahăr farin
aluat fraged cu ou, stafide
aluat fraged cu ou
aluat fraged cu ou, gem de căpșune
aluat fraged cu ou, ciocolată, nucă de cocos
aluat dospit, cremă de vanilie
aluat dospit, umplutură de nucă
foietaj, cremă de vanilie, frișcă, zahăr farin
aluat danez, cremă de șampanie, ou
aluat danez, cremă de ciocolată, ou
aluat foietaj, umplutură de caise
făină tip 480, drojdie, sare, zahăr, ulei, nucă, stafide, cacao, arome, susan
aluat dospit însiropat, nucă de cocos, ou